[vc_row][vc_column][vc_column_text]Cine suntem?

Website-ul www.lavanda-romania.com  (“website-ul nostru” sau “acest website”) este deținut și operat de: Asociatia Producatorilor de Lavanda Alba
Mun. Aiud, sat Sancrai, jud. ALBA, CIF 35140902.

Copyright
Intregul continut al site-ului www.lavanda-romania.com – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea www.lavanda-romania.com si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul wwww.lavanda-romania.com a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Securitatea datelor personale

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Nu am vandut, nu vindem si nu vom vinde niciodata datele tale catre terte parti. Oferim servicii care se bazeaza pe increderea clientilor si a potentialilor clienti, iar siguranta datelor personale este esentiala in acest proces. Singurele entitati care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agentiile sau furnizorii cu care colaboram in baza unor contracte ce contin clauze de confidentialitate, fara de care nu ne-am putea desfasura activitatea si, in cazuri exceptionale si doar pe baza unor cereri oficiale, institutiile publice care aplica legea in România.

www.lavanda-romania.com se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, si sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale daca utilizarea lor nu este in conformitate cu Legea nr. 677/2001. 

Vă rugăm să rețineți că sunteți personal răspunzător pentru confidențialitatea și păstrarea în condiții de siguranță a datelor dumneavoastră de utilizator sau a parolelor dumneavoastră, care v-au fost predate sau comunicate.

Datele furnizate de dumneavoastră
Datele cu caracter personal sunt prelucrate de noi conform prevederilor legale în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal. În cazul în care corespondați cu noi sau completați un formular cu date pe pagina noastră web, vă rugăm să aveți în vedere faptul că datele menționate de dumneavoastră pe formularul respectiv vor fi prelucrate în scopurile descrise în continuare

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

1. Formulare de contact: (nume, prenume, telefon): La trimiterea formularului de contact respectiv, vor fi prelucrate datele dumneavoastră cu caracter personal din categoriile* in conditiile prevazute in aceasta sectiune. Scop: Răspunsul la solicitarea dumneavoastră. Durata de stocare: nelimitat. In situatia in care nu furnizati aceste date, nu ne veti putea contacta si nu va vom putea furniza informatiile solicitate.

2. Cookie-uri

Cookies sunt fișiere text de mici dimensiuni formate din litere, cifre și numere, care sunt stocate pe computerul, dispozitivul mobil sau alt echipament pe care un utilizator îl foloseşte atunci când accesează diverse website-uri. Cookies nu sunt şi nici nu conțin viruși; dar pentru că stochează informații despre preferințele și istoricul de navigare al utilizatorilor, ele pot fi folosite de unele persoane ca o formă de spyware.
De ce folosim cookies?Noi le folosim deoarece ne ajută cu următoarele:
• Să vă facilităm accesul la paginile acestui website;
• Să ne asigurăm că website-ul funcționează corect și adaptat nevoilor și preferințelor dumneavoastră;
• Să identificăm dispozitivul de pe care accesați website-ul ;
• Să ușurăm și să îmbunătățim navigarea pe website;
• Să primim informații privind modul în care folosiți website-ul, despre preferințele online, despre conținutul vizualizat și istoricul de navigare, toate acestea pentru a vă îmbunătăți continuu experiența de navigare;
• Să măsurăm și să optimizăm caracteristicile instrumentelor online de analiză – Analytics (de exemplu, pentru confirmarea unui anumit nivel de trafic pe website, modul în care ajungeți pe website: prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri, etc.).
Noi nu dezvaluim informațiile colectate prin cookies decât partenerilor menționați în acest material. Nu intenționăm să le divulgăm altor persoane, cu excepția cazului în care suntem obligați prin lege sau de către o autoritate competentă. Mai mult, noi nu vindem informația colectată prin cookies.
Ce cookies folosim noi?

  • Cookie-uri specifice unei sesiuni online:

Cookie-urile specifice unei sesiuni sunt stocate în memoria calculatorului utilizatorului doar pe durata unei sesiuni de navigare pe Internet și sunt șterse în mod automat în momentul în care browser-ul este închis. Pot deveni inaccesibile și dacă sesiunea a fost inactivă pentru o anumită perioadă de timp (de regulă, 20 de minute).

• Cookies plasate de terti (“third party cookies”):
Pe unele pagini, terții pot plasa propriile lor cookies anonime, pentru a urmări succesul unei aplicații sau pentru a customiza o aplicație. De exemplu, când distribuiți un articol folosind butonul pentru rețelele de socializare, aflat pe website-ul nostru, respectiva rețea de socializare vă va înregistra activitatea. Datorită modului de utilizare, website-ul nostru nu poate accesa aceste cookies ale terților, iar terții nu pot accesa acele cookies folosite de website-ul nostru.

Cum puteți elimina cookies

Website-ul www.lavanda-romania.com va recunoaște browser-ul dumneavoastră până când cookies expiră sau sunt eliminate. Folosind setările browser-ului (din meniul Help sau Options), puteți fie să eliminați anumite cookies deja stocate pe dispozitivul dumneavoastră, fie sau să le blocați pe altele. Multe browsere oferă posibilitatea de a schimba setările cookies. În general, ele au integrate setări care furnizează diferite nivele de acceptare, perioade de valabilitate și ștergere automată după ce ați vizitat un anumit website. Website-ul nostru va funcționa chiar dacă veți alege să ștergeţi, să dezactivaţi sau să blocaţi unele cookies; atenţie însă, dezactivarea sau refuzul de a primi cookies (din partea noastră sau a partenerilor noștri) poate face imposibil accesul dumneavoastră la unele secțiuni sau funcționalități ale website-ului, făcându-l dificil de vizitat și folosit.

Oricând doriți să aflați mai multe detalii despre cookies și rolul lor (inclusiv cum puteţi folosi browser-ul pentru a le bloca sau șterge), vă rugăm să accesați şi să consultaţi website-ul All About Cookies.Pentru setările privind cookies plasate de alţi parteneri sau terți, puteți consulta website-ul: Your Online Choices.

Continuând să folosiți acest website, după ce aţi citit și acceptat mesajul de atenţionare postat în partea din stânga-jos a primei pagini a website-ului, declaraţi că acceptați folosirea cookies, așa cum este descrisă în acest material informativ.

3. Conținut înglobat de pe alte situri web
Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web. Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

4. Analitice:  folosim Google Analytics pentru măsurarea performanţelor website-ului. Pentru mai multe informaţii privin cookie-urile folosite de Google Analytics va rugăm să accesaţi şi să consultaţi Google Analytics Cookie Usage on Websites.

Cu cine partajăm datele tale (parteneri): Google

Ce drepturi ai asupra datelor tale :  Iata care sunt drepturile tale in contextul colectarii si prelucrarii datelor.

  • Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate si folosite datele tale;
  • Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;
  • Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;
  • Dreptul de a solicita stergerea datelor pe care le avem despre tine;
  • Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing catre tine;
  • Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale catre tine sau catre un alt operator;
  • Dreptul de a depune o plangere, cu referire la folosirea datelor tale, catre organele abilitate.

Drepturile de mai sus nu sunt absolute și există excepții. Pentru orice întrebări în acest context, te rugam sa ne trimiti un email la contact@lavanda-romania.com.
De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine ( date trimise prin intermediul formularului de contact) . Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Litigii
Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Informațiile tale de contact :

Asociatia Producatorilor de Lavanda Alba
Mun. Aiud, sat Sancrai, jud. ALBA
str. Poet Andrei Muresanu, Nr. 52,
CIF 35140902

Email: contact@lavanda-romania.com

Data ultimei actualizări: 25.11.2019[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Politica de Confidentialitate

Lavanda-romania.com se angajeaza sa va protejeze datele personale si astfel sa nu transmita catre terte parti neautorizate datele personale ale utilizatorilor site-ului si sa le foloseasca doar in scopul stabilirii contactului cu clientii sai si informarii acestora.
De asemenea, Lavanda-romania.com nu incurajeaza SPAM-ul.

Prelucrarea datelor cu caracter personal si confidentialitatea acestora

Datele colectate sunt folosite in urmatoarele scopuri:
1. Expedierea si facturarea comenzilor dvs.
2. Rezolvarea anularilor sau plangerilor referitoare la comanda, serviciile sau produsele achizitionate.
3. Pentru a asigura accesul in sectiuni cu acces limitat ale site-ului.
4. Trimiterea de notificari si newsletters, cu aprobarea dumneavoastra.
Dezvaluirea informatiilor personale catre terti se va realiza doar daca acest fapt este solicitat de corpurile legislative sau in cazurile de buna credinta: pentru conformarea la prevederile legislative, pentru expedierea comenzilor, pentru efectuarea gestiunii economico-financiare si administrative, pentru autentificarea tranzactiilor de e-commerce si efectuarea platilor, pentru protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale companiei si ale site-ului www.lavanda-romania.com
Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime
1. Realizarea de analize/rapoarte;
2. Realizarea de informari;
3. Publicarea, promovarea, ofertarea produselor/serviciilor oferite de www.lavanda-romania.com
Colectam informatii si le prelucram in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul site-urilor (inclusiv IP), putem folosi in cadrul site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal pentru imbunatatirea securitatii accesului si a uzabilitatii si pentru furnizarea unui serviciu mai bun.
Securitatea datelor colectate
Serverele-gazda sunt gestionate intern de catre Departamentul IT. Infrastructura hardware si software este analizata in permanenta si upgradata noilor tehnologii de securitate. Compania nu este raspunzatoare de pierderea sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal datorate mediilor nesecurizate de comuncatie (email) sau datorate ISP-urilor.

Dispozitii legislative
Registrul de Evidenta a Prelucrarii de date cu caracter personal
Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.
Refuzul dvs. in privinta furnizarii informatiilor de contact solicitate in formularul de comanda determina neonorarea comenzii.
Legea nr. 677/2001 privind drepturile dumneavoastra:

•    dreptul de a fi informati in legatura cu prelucrarea datelor dvs. personale
•    dreptul de acces la datele personale care va privesc
•    dreptul de interventie asupra datelor
•    dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
•    dreptul de opozitie in legatura cu prelucrarea datelor personale furnizate de dvs.
•    dreptul de a va adresa justitiei si/sau autoritatii de supraveghere
•    dreptul sa obtineti de la Farmec, in calitatea sa de operator, la cerere si in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legislatiei aplicabile, in special a datelor incomplete sau inexacte
•    dreptul sa solicitati si sa obtineti transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legislatiei aplicabile
•    dreptul de a va opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarea in scopuri de marketing direct a datelor dvs. personale
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail contact@lavanda-romania.com
In situatia in care constatati ca unele dintre datele furnizate de dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil, pentru a avea posibilitatea sa onoram comenzile dvs. si sa va transmitem eventuale anunturi sau informari privind comenzile respective.
Caracterul secret si utilizarea intrebarilor si comentariilor
Sunt nonconfidentiale si devin proprietatea companiei, putand fi utilizate fara acrodul persoanei care a trimis intrebarea/comentariul.

Prevederi diverse

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe website-ul www.lavanda-romania.com poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile de orice natura furnizate de catre dumneavoastra catre lavanda-romania.com, vor ramane in proprietatea noastra. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al companiei si dupa obtinerea unui angajament de confidentialitate din partea celui care le primeste.
Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de catre dumneavoastra cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al companiei (reprezentata prin Asociatia Producatorilor de Lavanda Alba).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]